e-mail www.leeuw-garage.nl

auto-onderhoud en laswerk

Foto verkeersbord

Leeuw Garage

Maurice Tieges
Telefoon 06 57 036 536

Motivatie

Leeuw is opgericht door Maurice Tieges uit onvrede met de heersende praktijken in de auto-branche. Hij verzet zich tegen de hoge reparatiekosten van veel autobedrijven en de exorbitante uurlonen. De basis van zijn bedrijf ligt in een goede verhouding tussen de prijs en de geleverde kwaliteit.

Volgens Maurice is deze prijs/kwaliteitverhouding niet merkgebonden en ook niet gebonden aan het type onderhoud dat gepleegd wordt. Daarom doet hij alle auto-onderhoud aan alle merken auto's. Wat volgens hem wel ter zake doet, is het gebruik van de juiste producten. Deze worden met zorg gekozen, waarbij weer de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit voorop staat.
Zo worden de filters van Fram, Purflux en K&N gebruikt, de lagers van SKF, koppelingen van Luk, uitlaten van Romax, ruitenwissers van Valeo, aandrijfriemen van Gates en zo voort. Gerenommeerde merken die maken waar ze het beste in zijn. Een reparatie of vervanging heeft zo het gewenste resultaat en is niet na een paar maanden weer nodig.